Bagger family: H.D. Service Venlo

Bagger

Bagger

Inpakken. Rijden. Je krijgt de ruimte die je nodig hebt zonder dat je aan stijl inboet. Elke bagger van Indian Motorcycle is een geweldige keuze, waar je ook heen gaat.

KEUZE UIT MOTOREN

Bepaalde nieuwe modellen zijn verkrijgbaar met de vloeistofgekoelde, 1768 cc grote PowerPlus-motor die 122 pk en 178 Nm koppel levert of de nieuwe Thunderstroke 116 die een koppel van 171 Nm levert. Twee nieuwe manieren om de weg te domineren.

ZELFVERZEKERDE HANDLING

Schijnbaar moeiteloos bij elke snelheid. De baggers van Indian Motorcycle geven je stijl en veelzijdigheid zonder dat het ten koste gaat van het plezier.

JE SPULLEN OPBERGEN

Vervoer je spullen met een verscheidenheid aan modellen en accessoires die bij elke rijstijl passen.

MODERNE TECHNOLOGIE

Houd het simpel met LED-verlichting en sleutelloos starten of ga tot het uiterste met premium audio, een 7 inch display met connected services en Smart Lean Technology™.

Een uitgebreide modelfamilie

Springfield

Indian Springfield

Leverbaar Vanaf € 34.190,- inclusief BTW
Chieftain Dark Horse

Chieftain Dark Horse

Leverbaar Vanaf € 36.390,- inclusief BTW
Chieftain Limited

Chieftain Limited

Leverbaar Vanaf € 36.790,- inclusief BTW
Indian Challenger Limited

Indian Challenger Limited

Leverbaar Vanaf € 37.190,- inclusief BTW

UIT NOODZAAK GEBOREN EN GEËVOLUEERD TOT ERFGOED

Geboren uit de militaire noodzaak van het begin van de 20e eeuw, hebben bagger-motorfietsen alle tijdperken doorstaan om iconen van de weg te worden. Sinds hun introductie belichamen de motorfietsen van Indian Motorcycle de combinatie van stijl en inhoud die de klasse definieert. Dit jaar zal niet anders zijn.

VORM EN FUNCTIE

Meestal uitgerust met harde tassen en een windscherm of kuip, staat staat deze motorfiets bekend om zijn veelzijdigheid. De baggers zijn gemakkelijk te personaliseren en ontworpen om alles aan te kunnen wat op je pad komt.

H.D. Service Venlo - 5916 PJ - Venlo - Netherlands