Elite family: H.D. Service Venlo

Elite-motorfietsen

De Elite-modellen zijn ontworpen voor rijders die zich willen onderscheiden en alleen met het beste genoegen nemen.
 Lakwerk, afwerking en onderdelen in customstijl en hoogwaardige voorzieningen maken van deze motorfietsen echte Elite-modellen.

Indian Challenger Elite

Leverbaar Vanaf 49 190 € inclusief BTW
Charcoal Candy Black/Black Candy

DE NIEUWE INDIAN CHALLENGER ELITE

De nieuwe Indian Challenger Elite trekt met zijn op custom bikes geïnspireerde styling veel bekijks en biedt met zijn toonaangevende prestaties en ongeëvenaarde vermogen ongekende rijsensaties.

ALTIJD EN OVERAL EEN OPVALLENDE VERSCHIJNING

De Elite-modellen van Indian Motorcycle kenmerken zich onder andere door hun op custom bikes geïnspireerde design en hun Limited Edition kleurcombinaties, badges en motorafwerking.

SIMPLY THE BEST

Deze motorfietsen zijn af fabriek van voor tot achter royaal voorzien van hoogwaardige voorzieningen. Elk Elite-model is uitgerust met Select-floorboards, een getint windscherm, premium verlichting en Powerband Audio. Een perfecte basis om je ideale bike samen te stellen.

Exclusiviteit

Custom motorfietsen zijn niet bedoeld voor de massa, maar voor rijders die hun eigen weg willen gaan. Om dit karakter eer aan te doen worden er van elk model wereldwijd maar 300 exemplaren verkocht.

RIJASSISTENTIETECHNOLOGIE

Alle hightech en audiofuncties zijn standaard. Een sensationeel 400W-audiosysteem, een 7 inch touchscreen met Ride Command, adaptieve led-verlichting en nog veel meer.


H.D. Service Venlo - 5916 PJ - Venlo - Nederland