racing: H.D. Service Venlo

DE TERUGKEER VAN EEN FLAT TRACK LEGENDE

Generaties lang domineerde Indian Motorcycle® de wereld van het motorracen. Nu zijn we terug op het flat track met een revolutionaire, speciaal gebouwde racer en een nieuwe Indian Motorcycle® Wrecking Crew met drie van de beste coureurs ter wereld. Indian Motorcycle® is terug, beter dan ooit.

DE MOTO

Al generaties lang domineert Indian Motorcycle® de wereld van het motorracen. De FTR750 heeft zich bewezen als een krachtige winnaar. De Indian Scout FTR750 is speciaal gebouwd om een revolutie teweeg te brengen in het Flat Track racen. De 750cc motor zoekt de grenzen op van wat er met V-Twins mogelijk en onze glasheldere ontwerpfilosofie zorgt ervoor dat er geen power verloren gaat.

The purpose built Indian Scout FTR750 revolutionized Flat Track racing. We combined form and function to push the boundaries of speed, maximize efficiency, and redefine control.

ftr750-diagram
INDIAN WRECKING CREW

Al generaties lang gaat Indian Motorcycle® perfect samen met racen - en met winnen. Maak kennis met de nieuwe Indian Motorcycle® Wrecking Crew, het team dat op jacht gaat naar het volgende kampioenschap.

Viervoudig titelwinnaar van de AMA Pro Flat Track Grand National

Technisch adviseur en Rijder coach

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image

King Of The Baggers

De Indian Challenger keert terug naar King of the Baggers voor 2022. Het team, geleid door voormalig kampioen Tyler O'Hara, zal proberen de kroon te heroveren en de racedominantie van Indian Motorcycle voort te zetten.

ALS EERSTE AAN DE START

ALS EERSTE AAN DE FINISH

Indian Motorcycle® heeft een lange geschiedenis op het flat track. De originele Indian Motorcycle® Wrecking Crew van de jaren '40 en '50 - Ernie Beckman, Bill Tuman en Bobby Hill - zijn iconen van de sport. De rivaliteit tussen Indian en Harley-Davidson® is legendarisch.

Nu zijn we terug om het vuur onder het flat track racen weer aan te wakkeren. Met een compleet nieuwe motorfiets én Indian Motorcycle® Wrecking Crew dagen we 's werelds grootste merken uit. We zijn terug om onze plek bovenaan de ranglijst van de Flat Track racewereld op te eisen.

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image

H.D. Service Venlo - 5916 PJ - Venlo - Nederland